Real Brides van Amiga

Vanaf het eerste moment leven wij met de bruid mee naar de grote dag! Het is voor ons daarom een kers op de taart om de foto’s te ontvangen van dé dag! Mede daarom willen wij ze graag met jullie delen!
Een hele pagina vol met stralende bruiden!

Wil jij ook je mooiste trouwfoto’s met ons en toekomstige bruiden delen? Graag!

  • Bruid | Jasmijn
  • Trouwjurk | Atelier Pronovias

Jasmijn :”Vorig jaar ben ik begonnen met de zoektocht naar mijn perfecte droom jurk. Ik wist van mijzelf dat het een moeilijke zoektocht ging worden omdat ik veel jurken draag.
Via het surfen op internet en speuren op Facebook was mijn oog gevallen op jullie winkel. Direct bij het binnen komen in jullie winkel voelde ik mij prettig. Een mooie, luxe uitstraling.
Samen met mijn moeder, zus, schoonmoeder en schoonzus werden wij goed ontvangen.
Eerst had ik samen met de verkoopster mijn wensen besproken waarna zij op zoek ging naar de perfecte jurk voor mij.   Na een aantal jurken te passen ben ik er al snel achter gekomen welke stijl van jurk het beste bij mij past.  En onverwachts had ik al snel mijn droomjurk gevonden. Hier werd uiteraard op geproost met champagne.

Nadat ik mijn jurk gekozen had kwamen er nog enkele passessies waarbij mijn jurk perfect op maat was gemaakt.
De gehele dag heb ik mij prettig gevoeld in mijn jurk, ik voelde mij een echte prinses. Ik heb veel complimenten gehad, iedereen vond de jurk prachtig, koninklijk en een jurk die precies bij mij paste.

Ik wil jullie bedanken voor de goede service. Dankzij de perfect gegoten jurk heb ik mij de gehele dag prettig en mooi gevoeld.Het was een zeer bijzondere dag voor ons, 07-09-2018, een dag om nooit te vergeten.”

Ester: ”Ik kocht mijn fantastische White One jurk bij jullie en voelde me er zoooo fijn en mooi in. Hij zat heerlijk, ik kon er lekker in bewegen, geen zware stof of dikke lagen. Echt mijn jurk!
Bedankt voor jullie hulp, het was een ontzettend leuke ervaring om mijn jurk samen met m’n Bride Squad 😉 bij jullie uit te zoeken!”

Cindy: ”We trouwden op 3 augustus, dus onze dag is al even voorbij. Toch herbeleef ik deze dag in gedachten nog vaak opnieuw en voel ik me dan de gelukkigste vrouw ter wereld.
Bij deze kunnen jullie dus enkele fotootjes onderaan dit bericht terugvinden.
Hartelijk dank voor de fijne ontvangst, begeleiding, samenwerking, … Dankzij jullie droeg ik mijn droomkleed op onze trouwdag en voelde ik me als een echte prinses. Dankjewel daarvoor!”

You don't have permission to register.
Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.