Veel gestelde vragen

Veel Gestelde vragen voor het kopen van je jurk

Zodra je weet dat je gaat trouwen kan je meteen een afspraak maken. Bruiden maken gemiddeld zo’n 9 – 12 maanden voor de bruiloft een afspraak om hun trouwjurk te kopen.

Via ons afspraakformulier op de website of telefonisch.  Als je via de website een afspraakformulier invult bellen we je om de afspraak te bevestigen.

Wij adviseren je om niet meer dan 2 personen mee te nemen wegens de Covid-19 maatregelen.
Mocht het beleid versoepelen dan adviseren wij een max. van 5 personen.

 

Je kunt je moeder en zussen of een beste vriendin meenemen maar alleen passen kan natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat je entourage luistert naar wat jij mooi vindt.

 

Dat kan als je er zeker van wilt zijn dat er een styliste beschikbaar is. In het afsprakenformulier geef je dan aan dat je voor bruidsaccessoires komt.

 

Onze collectie heeft een prijsklasse uiteenlopend van ± €1300,- tot ± €4000,- euro.
Wij hebben in de prijsklasse €1750 / €2500 een zeer ruim aanbod.
In onze collectie overzicht kan je de gewenste prijsklasse aangeven.

 

Je kunt bij ons terecht voor de grootste Pronovias collectie van de Benelux maar daarnaast hebben wij ook merken zoals: St. Patrick, La Sposa, White One, Herve Paris, Jesus Peiro, Rembo Styling en Marylise.
In onze collectie overzicht kan ook selecteren op jouw favoriete merk!

 

Je kunt bij ons geen trouwjurken huren maar vertel ons je budget & wensen en wellicht kunnen we je toch helpen!

 

Je kunt bij ons pinnen, contant en per credit card betalen.

 

Veel Gestelde vragen na het kopen van je jurk

Wanneer je maat niet overeenkomt met de maat die wij in de winkel zal deze worden besteld.

Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat we zijn aangesloten bij een garantiefonds wat je de zekerheid biedt van je aankoop.

 

Veel gestelde Vragen over het afpassen van je jurk

Zodra jouw jurk bij ons binnen is stellen wij je daarvan op de hoogte. Samen zullen wij dan de pas-afspraken inplanen om je jurk helemaal op maat te laten afspelden.

 

Je zult in totaal 3 à 4 pasafspraken bij ons hebben. Dit hangt af hoe de jurk jou past en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden. Mochten er bijvoorbeeld mouwen aan een jurk gemaakt moeten worden dan is dit meer werk.

Wanneer je al schoenen hebt vragen wij je die mee te brengen i.v.m. het afspelden van de lengte van je jurk.

In onze winkel zijn er altijd schoenen en accessoires aanwezig die je bij jouw jurk kunt passen en aankopen.

Ook hier vragen wij niet meer dan 2 personen Het beste kun je iemand meenemen die jou gaat helpen aankleden op jullie huwelijksdag. We geven diegene uitleg over het aandoen en klaar hangen van jouw bruidsjurk.

Je krijgt jouw jurk altijd in een niet transparante hoes mee om hem in te vervoeren. Eenmaal op plaats van bestemming kun je het beste de jurk uit de hoes halen en hem uithangen zoals je hem straks gaat dragen.

 

Vanaf het moment dat jouw bruidsjurk op maat afgespeld wordt is het belangrijk dat je maten waar mogelijk gelijk blijven. Mocht je erg schommelen of plannen hebben om af te vallen laat het ons dan weten, dan kunnen we samen overleggen wanneer het beste moment is om de jurk op maat te maken.

You don't have permission to register.
Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.